Over Suricare

Wij zijn de organisatie voor detachering van Surinaamse artsen en verpleegkundigen in Nederlandse zorginstellingen.

maak een afspraak
Icon

ONZE VERPLEEGKUNDIGEN EN ARTSEN

De verpleegkundigen en artsen van Suricare vormen een enthousiast team van gekwalificeerde zorgverleners die perfect Nederlands spreken en voldoen aan de eisen voor BIG registratie. Suricare begeleid de zorgverleners tijdens het doorlopen van alle procedures die nodig zijn om in Nederland te kunnen werken. Het gaat dan bijvoorbeeld om IND, UWV en BIG registratie. Daarnaast zorgt Suricare voor adequate huisvesting en activiteiten die de sociale integratie bevorderen. Alles wordt in het werk gesteld om een zo soepel mogelijke start bij de zorginstelling te verwezenlijken. Het kan hierbij gaan om verschillende soorten organisaties in de zorg. Waaronder: ziekenhuizen, GGZ instellingen en andere instellingen.

MBO4 VERPLEEGKUNDIGENenthousiaste vakkrachten
HBO VerpleegkundigenBreed inzetbare professionals
ARTSENGekwalificeerde dokters
MBO4 VERPLEEGKUNDIGENenthousiaste vakkrachten
MBO4 VERPLEEGKUNDIGENenthousiaste vakkrachten
MBO4 VERPLEEGKUNDIGENenthousiaste vakkrachten

Kwalitatief Hoogwaardige Zorgverlening

De zorgprofessionals van Suricare zijn enthousiast en gemotiveerd om in Nederlandse zorginstellingen aan de slag te gaan. Zij tonen inzet, ervaring en hebben de juiste kwalificaties. Dit alles tegen marktconforme tarieven. Of het nu gaat om artsen, MBO4 verpleegkundigen of verpleegkundigen op HBO niveau: zij zullen hun uiterste best doen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorginstellingen in Nederland waar zij werken. De taal is voor hen geen enkel probleem. En dankzij de begeleiding van Suricare op het gebied van huisvesting, integratie en omgang met formaliteiten en overheden, staat niets hen in de weg vanaf de start hoogwaardig mee te draaien in uw organisatie.

  • BIG Geregistreerd en gekwalificeerd

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Gemotiveerd om aan de slag te gaan

meer weten?

Onze waarden

Zij helpen ons, wij helpen hen! Zorginstellingen worden ontlast en zorgprofessionals doen een schat aan ervaring, opleiding en training op. Een gedeelte van de professionals keert terug naar Suriname na enkele jaren om daar hernieuwd een bijdrage te leveren. Zij ervaren hun tijd bij Nederlandse instellingen als een verrijking.

Het is ons oogmerk om zowel een bijdrage te leveren aan het verminderen van de druk op de Nederlandse zorg als om zorgprofessionals uit Suriname te voorzien van een soepel begeleid proces naar goede arbeidsomstandigheden, een marktconforme beloning, kennis en training en een aangenaam verblijf in ons land.

Wij doen ons uiterste best om de best mogelijke wederzijdse match te creëren tussen zorgprofessionals enerzijds en zorginstellingen anderzijds. Zo helpen wij elkaar.

Meer info aanvragen

Wij vertellen u graag alles over Suricare

Treed in contact met een van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek waarin alle ins en outs van onze dienstverlening aan bod komen. De adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en leggen u graag uit wat de voordelen zijn van het inhuren van ons professionele zorgpersoneel.